Szolgáltatások

A csapatodnak

A fenntartható eredményekért, a hatékony együttműködésért és a folyamatos fejlődésért.

módszertanok

amikkel támogathatom a csapatod

Action Learning 

Azonnali eredményt hoz számos vállalati probléma megoldásában és elengedhetetlen készségeket fejleszt. Olyan csoportos coaching folyamat, ahol a résztvevők elkötelezetté válnak a tanulás iránt, és ezáltal együtt oldják meg egymás üzleti problémáit, munkával kapcsolatos dilemmáit. A kollektív tudás felhasználásával és kreatív módszerek segítségével letisztult akciótervet fogalmaznak meg a célok eléréséhez. 

PCM® 

A Process Communication Model® olyan, személyiségtipológián alapuló, tudományosan hitelesített kommunikációs eszköztár, mely konkrét iránymutatásokat és eszközöket kínál az együttműködés kialakítására, fenntartására, motivációra és konfliktusos helyzetek hatékony kezelésére vonatkozóan.

Team coaching

Cselekvés- és megoldás orientált, vizualizációs technikákat alkalmazó fejlesztő folyamat, melynek célja, hogy a csapattagok szereprepertoárja gazdagodjon, új szerepet fejlesszenek ki és hatékonyabbá váljanak, változzanak. Láthatóvá válnak az elakadások, de ugyanúgy a csapat működésére jellemző dinamikák is. A kapcsolatok minősége meghatározza a csapat eredményességét is. Dolgozunk a bizalom és a biztonság kérdésein, és a csapattagok elköteleződnek a konstruktív együttműködés iránt, a vágyott jövő felépítésében. 

Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, fordulj hozzám bizalommal!