Szolgáltatások

Coaching

Egyedülálló tanulási élmény, fejlesztési folyamat, melyben az erőforrásaidra építve, partneri kapcsolatban támogatlak a célod elérésében.

„a coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat-ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozza ki önmagából.”

Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF)

kinek ajánlom?

neked, ha…

Megrekedtél.

Nap mint nap elvégzed a feladataidat, de már nem fejlődsz annyit általuk, mint amennyit szeretnél. Érzed, hogy többre vagy képes. Még nem tudod, merre indulj el, vagy egyáltalán, elindulj-e egy másik úton, de az biztos, hogy jó lenne átbeszélni valakivel a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatos, egyre többször felmerülő dilemmáidat.

Mivel lennél elégedett? Mi az, amit már megtettél, és mi az, amit még meg kell tenned a kívánt állapot eléréséhez? Nézzünk rá egy új perspektívából az elakadásra, hogy tisztábban láthasd a működésedet.

Változtatnál.

Tudod, hogy lépned kell. Szükséged van kisebb-nagyobb változtatásra, akár az önbizalmadon vagy a motivációdon dolgoznál, akár a konfliktuskezelésben látsz teret a fejlődésre. A döntést legbelül már meghoztad, a célod világos, viszont nem tiszta még a “hogyan”.

Milyen mérföldkövek várhatók az úton? Mik lesznek az előrelépés jelei? Hogyan juthatsz túl az akadályokon, melyek a célod elérésének útjában állnak? Értő figyelemmel és a megfelelő kérdésekkel támogatlak a számodra valóban fontos eredmények elérésében.

Felfedeznél.

A még jobb önmagaddá válás útjára akarsz lépni. Eltökélt vagy abban, hogy kiteljesedj, hogy sikeres légy, és ezt az önreflexiód fejlesztésével kívánod elérni. A felbukkanó nehézségekkel is kész vagy szembenézni, de mindehhez egy olyan partneri támogatást igényelsz, aki kísér és vezet is ezen az úton. 

Hogyan tudod beépíteni a felismeréseidet a mindennapjaidba? Legyen részed egy olyan tanulási élményben, amely során gyakorlatod lesz önmagad megértésében. Segítek megtalálnod a saját válaszaidat.

Hogyan zajlik

a coaching folyamat

Az első találkozás

Az első ingyenes, 30 perces online találkozón meghallgatom a céljaidat, megismertetlek a módszertannal, és ha mindketten úgy látjuk, tudunk partnerként együttműködni, megállapodunk a keretekben.

Időtartam és gyakoriság

A coaching ülések időtartama közös megállapodás alapján 60 vagy 90 perc. Hetente vagy kéthetente találkozunk, ugyanis két ülés között szükséged lesz ennyi időre a felismeréseid feldolgozásához, tanulásaid alkalmazásához.

A módszertan

Egyenrangú együttműködést alakítunk ki, melyben tiszteletteljes, őszinte és ítélkezésmentes figyelemmel törekszem a közlendőd megértésére. Segítséget nyújtok a céljaid kitűzésében és reális cselekvési tervek összeállításában. Olyan kérdéseket teszek fel, melyek felismeréseket ébresztenek benned, elkötelezettséget vagy cselekvést idéznek elő, és új irányokat mutathatnak meg a fejlődésedhez.

Associate Certified Coachként (ACC) munkámat a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) alapelvei szerint végzem. A coaching folyamatokban az ICF coach kompetenciáival és az Etikai Kódex alapján dolgozom. 

Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, fordulj hozzám bizalommal!