Szolgáltatások

Coaching

Egyedülálló tanulási élmény, fejlesztési folyamat, melyben az erőforrásaidra építve, partneri kapcsolatban támogatlak a célod elérésében.

„a coaching az ügyféllel való partneri együttműködés egy olyan gondolat-ébresztő, provokáló és kreatív folyamatban, amely arra inspirálja az ügyfelet, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozza ki önmagából.”

Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF)

kinek ajánlom?

neked, ha…

Megrekedtél.

Nap mint nap elvégzed a feladataidat, de már nem fejlődsz annyit általuk, mint amennyit szeretnél. Érzed, hogy többre vagy képes. Még nem tudod, merre indulj el, vagy egyáltalán, elindulj-e egy másik úton, de az biztos, hogy jó lenne átbeszélni valakivel a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatos, egyre többször felmerülő dilemmáidat.

Mivel lennél elégedett? Mi az, amit már megtettél, és mi az, amit még meg kell tenned a kívánt állapot eléréséhez? Nézzünk rá egy új perspektívából az elakadásra, hogy tisztábban láthasd a működésedet.

Változtatnál.

Tudod, hogy lépned kell. Szükséged van kisebb-nagyobb változtatásra, akár az önbizalmadon vagy a motivációdon dolgoznál, akár a konfliktuskezelésben látsz teret a fejlődésre. A döntést legbelül már meghoztad, a célod világos, viszont nem tiszta még a “hogyan”.

Milyen mérföldkövek várhatók az úton? Mik lesznek az előrelépés jelei? Hogyan juthatsz túl az akadályokon, melyek a célod elérésének útjában állnak? Értő figyelemmel és a megfelelő kérdésekkel támogatlak a számodra valóban fontos eredmények elérésében.

Felfedeznél.

A még jobb önmagaddá válás útjára akarsz lépni. Eltökélt vagy abban, hogy kiteljesedj, hogy sikeres légy, és ezt az önreflexiód fejlesztésével kívánod elérni. A felbukkanó nehézségekkel is kész vagy szembenézni, de mindehhez egy olyan partneri támogatást igényelsz, aki kísér és vezet is ezen az úton. 

Hogyan tudod beépíteni a felismeréseidet a mindennapjaidba? Legyen részed egy olyan tanulási élményben, amely során gyakorlatod lesz önmagad megértésében. Segítek megtalálnod a saját válaszaidat.

Dolgozzunk együtt!

Karrier

Karriertervezés, korlátozó hiedelmek leépítése, önbizalom erősítése, személyes márkaépítés

Vezetők

Vezetői szerep megerősítése, vezetői kompetenciák fejlesztése, a vezetői lét kihívásai

csapatok

Együttműködés fejlesztés, kollektív felelősségvállalás, hatékonyságnövelés 

sportolók

Csúcsteljesítmény elérése és fenntartása, formaidőzítés, motivációs kérdések

Ifjúság

Pályaválasztási dilemmák, jövőtervezés, vizsgákra való felkészülés, stresszkezelés

Hogyan zajlik

a coaching folyamat

Az első találkozás

Az első ingyenes, 30 perces online találkozón meghallgatom a céljaidat, megismertetlek a módszertannal, és ha mindketten úgy látjuk, tudunk partnerként együttműködni, megállapodunk a keretekben.

Időtartam, gyakoriság, helyszín

A coaching ülések időtartama közös megállapodás alapján 60 vagy 90 perc. Hetente vagy kéthetente találkozunk, ugyanis két ülés között szükséged lesz ennyi időre a felismeréseid feldolgozásához, tanulásaid alkalmazásához.

Személyesen Óbudán, a Kolosy tértől 5 percre lévő irodámban várlak, de online is dolgozhatunk. 

Mire számíthatsz?

Ítélkezés mentes, értő figyelemre. Zéró tanácsadásra. 

Megoldásfókuszra. Nem arról fogunk beszélgetni, hogy mi az, ami nem megy, hanem együtt felfedezzük, hogy milyen erősségeid vannak, amelyek segíthetnek a célod elérésében. 

Biztonságra. Egy olyan bizalmi térre, ahol Te vagy a fókuszban. 

Kérdésekre és visszajelzésekre, melyek felismeréseket ébresztenek benned, és új irányokat mutathatnak meg a fejlődésedhez.

Titoktartásra. Ami köztünk elhangzik, az ott is marad.

Eredményre. Amihez Te is kellesz ám! Ha mástól várod a megoldást, nem fogunk tudni hatékonyan együttműködni. Ellenben, ha megvan benned a szándék és nyitottság arra, hogy megdolgozd a témáidat, várlak szeretettel!

Professional Certified Coachként (PCC) munkámat a Nemzetközi Coaching Szövetség (ICF) alapelvei szerint végzem. A coaching folyamatokban az ICF coach kompetenciáival és az Etikai Kódex alapján dolgozom.

Ha elérkezettnek látod az időt a változásra, fordulj hozzám bizalommal!