Adatkezelési tájékoztató

A szolgáltató, adatkezelő megnevezése és elérhetősége:

Király Olívia E.V.

Székhely: 1037 Budapest, Kiscelli köz 12.

Cégbíróság: Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

Nyilvántartási szám: 36915083

Adószám: 66634313-1-41

Telefonszám: +36 20 938 4779

Email: [email protected]

www.oliviakiraly.com 

Az adatkezelés célja és jogalapja: 

A weboldal látogatása során a “Kapcsolat” menüpont alatt található Kapcsolatfelvételi űrlapon adhat meg a felhasználó személyes adatokat. Ezek: Vezetéknév, Keresztnév és Email cím. Ezen adatok megadása önkéntes. Célja: a kapcsolatfelvétel kezdeményezése a weboldal látogatója részéről. Ezen adatokat csak és kizárólag arra a célra használom fel, hogy a szolgáltatásom iránt érdeklődő vagy azt igénybe venni kívánó felhasználó megkeresésére, kapcsolatfelvételi kezdeményezésére válaszoljak emailben, egyszeri alkalommal, tájékoztatás, időpont-egyeztetés céljából. A felhasználónak lehetősége van telefonon is kapcsolatfelvételt kezdeményezni velem. Amennyiben telefonon keresel meg, a telefonszámodat nem mentem el, nem tárolom, nem használom fel egyéb célra, a telefonos kommunikáció is kizárólag kapcsolatfelvételi célt szolgál. Ezen személyes adatokat nem tárolom, nem gyűjtöm, nem építek belőle adatbázist és az érintettek hozzájárulása nélkül a későbbiekben nem használom fel semmilyen üzleti, marketing vagy egyéb célra, az érintetteket nem keresem meg további ajánlatokkal, hírlevelet nem működtetek. Harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adom ki a megadott személyes adatokat. 

A felhasználó jogai a kezelt adataival kapcsolatban: 

A felhasználó bármikor kérhet tájékoztatást a kezelt adatairól (ld. előző fejezet), bármikor helyesbítheti azokat (pl. adatváltozás esetén) és kérheti azok törlését. Törlés kérése esetén a kapcsolatfelvételre irányuló szándékot semmisnek tekintem és a saját felhasználói email fiókomból törlöm a kapcsolatfelvételre vonatkozó megkeresést illetve az ehhez kapcsolódó levelezést.

A weboldal használatával kapcsolatban gyűjtött egyéb információk: 

Az adatkezelő a weboldal látogatása során semmilyen olyan személyes adatot nem gyűjt a felhasználóról, amely alapján beazonosítható lenne. A weboldal tárhely-szolgáltatója a Magyar Hosting Kft. 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 

Jogérvényesítési lehetőség: 

Az adatkezelő mindent elkövet az adataid biztonsága érdekében. Ha mégis problémád vagy panaszod merül fel, első körben, kérlek, írj nekem, hogy tisztázhassuk a kérdést, az [email protected] email címre. Amennyiben úgy érzed, hogy megsértettem a személyes adatok védelméhez való jogodat, akkor az irányadó jogszabályok szerint jogorvoslattal élhetsz a hatáskörrel rendelkező szervnél: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: [email protected], honlap: http://www.naih.hu )